RÓLUNK

Plakátjaink környezetbarát módon, állandó folytonossággal, nem elmozdítható formátumban befolyásolják az emberek fogyasztási szokásait, ugyanakkor nem tolakodóak, a lakók számára nem zavaróak.

Szokatlan megjelenési helyünknek köszönhetően olyan megoldást kínálunk az Önök potenciális ügyfelei/vásárlói elérésére, amiről a hagyományos, tradicionális reklámeszközök (TV, online megjelenés) nem is álmodhatnak.

Esztétikus hirdetési felületeinket naponta körülbelül 400 000 ember látja Budapesten, a nap 24 órájában, 30 napon keresztül.

A LIFTREKLÁMRÓL

Plakátjaink rögzített helyen, a liftkabinokban vannak kihelyezve. Ez a reklámforma az egyik leghatékonyabb hirdetési felület, mely folyamatosan látható a lakók és látogatóik számára egyaránt, és körülbelül napi 400 000 embert jelent.

Egy havi megjelenés 30 napig látható. A plakátok cseréje a hónap első 10 napjában történik. A láthatóságért, azaz a keretekért és plexikért mi vagyunk felelősök. Ha bárki rongált plakátot lát, kérjük, jelezze felénk a 06-30-999-44-22-es telefonszámon és műszakos kollégáink munkanapokon 72 órán belül kijavítják.

Körzetenként egy típusú plakátot találnak (bővebb tájékoztatás a körzetek menüpontban). Esetleges körzetösszevonások előfordulhatnak. Több havi, vagy éves megjelenés esetén, de akár kéthavi megjelenésnél is változtatható a grafika és a körzetek is.

Mivel plakátjaink a fentiek szerint vannak kihelyezve, ha ezeket valaki tovább szeretné bontani kerületekre, az csak a felülragasztási költség magára vállalásával lehetséges.

Liftjeink darabszámát folyamatosan növeljük, ha Ön is szeretne plakátot felvonójába, és ez által sok értékes információt, szolgáltatást és akciót megtudni, akkor kérjük, hívja a 06-30-999-44-22-es telefonszámunkat, ahol lépésről-lépésre segítjük házát egy plusz bevételi forráshoz juttatni.

MIÉRT HATÉKONY A LIFTREKLÁM?

A nyomtatott reklámok hatással vannak az emberekre. Azokra, akik tudatosan ki szeretnék zárni a reklámokat, ugyanúgy hat a tudatalattiban a vizuális élmény. Statisztikák és tanulmányok bizonyítják, hogy ami körbe vesz minket, az megragad az emlékezetünkben és befolyásolhatja végső döntésünket.

A hirdetéseket minimum napi kétszer látja egy ember, ha elhagyja lakását. A többszöri reklámimpulzus beépül a lakók tudatalattijába, ezáltal elősegítve az ott látott márkák és szolgáltatások magasabb vásárlási ösztönét. A liftben eltöltött fél-egy perc elég monoton tud lenni, így a hirdetések alapos megfigyelése egy kézenfekvő cselekvés, hiszen a liftben nem lát mást, csak minket.

A LIFTREKLÁM PSZICHOLÓGIÁJA

Észrevette, hogy még szoros barátság, jó ismeretség, jó szomszédság esetén is kínosan feszengünk a liftben? Amikor idegenekkel utazunk együtt a felvonókban, ez a frusztráltság, feszültség még fokozottabban érzékelhető. Liftezés során kerüljük a szemkontaktust, és a térből kifelé, a legtöbb esetben a fal felé nézünk. Már-már kívülről tudjuk a liftekben kötelezően kihelyezett útmutatókat és figyelmeztetéseket, s azt is, mi a teendő vész esetén.

Ugyanis a kis tér okozta zsúfoltság a személyes tér extrém lecsökkenésével jár. Az emberek általában karnyújtásnyi távolságnál közelebb nem kerülnek egymáshoz, a liftekben azonban a távolság annyira lecsökkenhet, hogy el is tűnik. Ez magyarázza, hogy az emberek kerülik a többiek tekintetét, és kínosan érzik magukat még abban az esetben is, ha utazótársukkal jó kapcsolatban vannak.

Mankó a kellemetlen pillanatokban
Ez a jól ismert pszichés reakció támasztja alá többek között a liftreklámok sikerességét. A liftek falán kihelyezett plakátok a személyes zóna lecsökkenése miatt felettébb hatékonyan vonzzák magukra a felvonóban utazók tekintetét, s a menekülési útként szolgáló plakátok a liftek használóiból még egyfajta pozitív érzelmet is kiváltanak, amiért e kellemetlen helyzetekben mankót nyújtanak nekik.

Kiszámolom
Kiszámolom
Szavazok