Egy reklám nem reklám

Ismétlés a tudás anyja, tudjuk ezt a közismert latin közmondásból is. Ám az ismétlés nem csak a tudás elsajátításában játszik fontos szerepet, de a számunkra fontos információk közlésében is kulcsfontosságú, legyen szó akár brand-építésről, akár promóciós kampány reklámozásáról, akár szolgáltatásunk hirdetéséről.

Blog kép

A mai rohanó világban az emberek figyelmét még nehezebb megragadni, mint akár egy évtizeddel ezelőtt is. Így mára a reklámüzenetek ismétlése a hatékonyság növelésének egyik legkiemelkedőbb módjává vált. Minél több alkalommal látják az Ön hirdetését, annál könnyebben rögzül annak tartalma akár a tudatos, akár a tudattalan tartományokban. Azonban a sulykoló, tolakodó magatartás, a hirdetések agresszív formája éppen az ellenkezőjét váltja ki az emberekből, mint amit a hirdető szeretne. A sulykoló és túl tolakodó reklámok ellenszenvet és ellenállást ébresztenek a vásárlóban.

Mi akkor a megoldás? Hogyan lehetne növelni a elérési mutatókat, és közben megőrizni a vásárlók szimpátiáját, rokonszenvét? Hogyan adjuk át minél gyakrabban a számunkra fontos üzeneteket, úgy, hogy ne váljon hirdetésünk tolakodóvá és kellemetlenné?

A megoldás a DISZKRÉT ÉS ÁLLANDÓ JELENLÉT! A felvonókban kihelyezett reklámplakátjaink nem tolakodóak, nem agresszív módon, hanem diszkréten tájékoztatnak, miközben naponta több alkalommal tekintheti meg egy-egy lakó a kihelyezett hirdetéseket.

Ezért kiváltképp hatékonyak a liftekben kihelyezett plakátjaink.

Magyarországon egy átlagos életvitelt élő lakó minimum kétszer közlekedik lifttel, de jellemzően ennél többször használja a felvonót. A munkába/iskolába járáson túl számos helyre kimozdulnak a társasházakban élők, bevásárolnak, kutyát sétáltatnak, találkoznak ismerőseikkel. Így egy liftben megjelenő hirdetést egyetlen lakó minimum 60 alkalommal tekint meg havi lebontásban, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy ez a megtekintési szám ennek sokszorosára is duzzadhat attól függően, mennyire aktív életet élnek a társasházban élő emberek.

vissza >>
Kiszámolom
Kiszámolom
Szavazok