Új termék a Liftreklámtól!

LiftFit

Volt már a liftben összezárva idegenekkel, miközben szorongva a falon elhelyezett reklámokat böngészte? Megesett már Önnel is, hogy a konditeremben izzadva felfigyelt a rádióban elhangzott hirdetésekre?

 A Liftreklám a társasházi liftek falain elhelyezett reklámokkal diszkréten, mégis hatékonyan népszerűsíti vállalkozását, emellett a FitRádió egy speciális "hibrid" többcsatornás zenei rádió, amely kifejezetten fitness/wellness szakosodott, mára pedig országos hálózatot alakított ki.

 A LiftFit, amely a Liftreklám és a FitRádió egyesített hirdetés csomagja most mindkét lehetőséget együttesen adja az Ön kezébe.

 Liftreklám

A Liftreklám a társasházak liftjeiben igényesen, folyamatosan frissülő tartalommal bíró reklámfelület. A hatékonysága abban áll, hogy a liftekben általában nem csinálunk semmit, nem vesszük elő a mobiltelefonunkat, nem kezdeményezünk beszélgetést a velünk utazó idegenekkel. A szemünk pedig folyamatosan az ingereket keresi. Egy jól elhelyezett, esztétikus, hirdetésekkel tűzdelt tábla pedig pont az a felület, amit ilyenkor szívesen böngészünk. A Liftreklámok egyedülállóan hosszú ideig (akár fél-1 percig is) elnyeri a figyelmünket úgy, hogy nem zavar minket a reklámok jelenléte. 

 FitRádió

Az edzőtermekben szóló Fitrádió meghatározott időnként engedi csak reklámok elhelyezését a zenelejátszás ideje alatt, 20 percenként csupán egy reklámot enged adásba.

A rádió már nem csak az edzőtermek hangszóróiból szól, hanem akár applikációként letölthetik az edzeni vágyók, ahol 24 különböző stílusú zenei csatornából választhatnak. Eddig több, mint 6000 letöltésnek örvend a FitRádió applikációja.

 Miért jó választás a Liftfit?

A LiftFit nem csupán egy hirdetési felület, hanem egy egyesített csomag ajánlat, amely segítségével még hangsúlyosabban adhatja át vállalkozása üzenetét. Diszkrét, offline megjelenésüknek köszönhetően az emberek 79%-a szerint nem tolakodó felületek, vagyis a közönség döntő hányada pozitívan vélekedik róluk.

 A Liftreklám és a FitRádió előnyeit egyesítve kitűnő lehetőséget kínál vállalkozásának arra, hogy megismertesse termékeit és szolgáltatásait a célközönséggel, márkát építsen vagy felhívja a figyelmet egy-egy akcióra. 

Blog kép

A LiftFit megjelenésekkel hallani és látni fogják Önt és vállalkozását.

A LiftFit magas elérés mellett távol marad a reklámzajtól. Olyan helyen szólítja meg a potenciális vásárlókat, ahol amúgy a szokottnál kevesebb inger éri őket.

A Liftreklám csak Budapesten 2053 felülettel rendelkezik, míg a FitRádiót országosan 300 edzőteremben hallgatják. A Liftreklám felületeit naponta több, mint 400 000 ember látja a nap 24 órájában, a FitRádió pedig hétköznap közel 130 000 főt ér el.

 

Blog kép

vissza >>
Kiszámolom
Kiszámolom
Szavazok