Liftreklám az Önök társasházában is? Mondjon igent!

A társasházak egy részének a liftjeiben igényesen kirakott...

Liftreklám az Önök társasházában is?

Mondjon igent!

 

A társasházak egy részének a liftjeiben igényesen kirakott, informatív plakátokkal találkozhatnak a társasház lakói. Miért döntenek a társasházak úgy, hogy ezeket a plakátokat szívesen látják a liftjeikben? Megmutatjuk a leggyakoribb indokokat:

1.       A társasházaknak nincs feladata a liftekben elhelyezett plakátokkal

A plakátok igényes külső megjelenéséért, folyamatos karbantartása és aktualizálása a szolgáltató feladata. A Liftreklámot kihelyező cég pedig legalább havonta egyszer ellenőrzi a kihelyezett plakáttartó állapotát és cseréli a plakátokat.

 

2.       A plakátokon a környékbeli vállalkozások is megjelenhetnek

A Liftreklámokon rendszerint megjelennek a társasház környékén működő vállalkozások, és ez nem csak nekik kiváló lehetőség. A társasház lakói megismerkedhetnek a közelükben lévő lehetőségekkel, így időt és energiát takaríthatnak meg egy-egy termék vagy szolgáltatás megtalálásához. A vállalkozások pedig kiváló lehetőséghez jutnak szolgáltatásaik megismertetéséhez.

Ráadásul a Liftreklámokat nagy nemzetközi és hazai cégek is használják, így az egyes időszakos akciókról a társasházak lakói gyorsan értesülhetnek. A Liftreklámok emellett kevésbé környezetszennyezőek, mint a postaládákba dobott szórólapok.

 

3.       Közérdekű információk a plakátokon

A Liftreklámok nem csak az üzleti hirdetéseknek, hanem a lakókat érintő közérdekű közlemények hirdetéseinek is otthont adhatnak. (fizetett Önkormányzati hirdetés) Megjelenhetnek rajta felújításokkal, karbantartásokkal, de akár környékbeli programokkal kapcsolatos hírek is.

 

4.       A Liftreklámok nem zavarják a társasházban lakókat, de hasznos számukra

Egy korábbi kutatásban megkérdeztük a lakókat arról, hogy zavarónak találják-e a liftekben elhelyezett reklámokat. A megkérdezettek ebben a kutatásban a legkevésbé zavaró reklámhordozónak a Liftreklámot tartották. A megkérdezettek 79%-a a felvonóba lépve megnézi az ott elhelyezett plakátokat és az azokon szereplő információkat.

 

5.       A társasházaknak a szolgáltató éves bérleti díjat fizet

A liftben elhelyezett plakátokért a társasház éves bérleti díjat kap a Liftreklámtól.

A Liftreklám jelenleg Budapest 2053 db liftjében van jelen plakátjaival, a plakátok tartalma függ attól, hogy Budapesten mely kerületeiben kerültek kihelyezésre, de az közös bennük, hogy környékbeli vállalkozók ajánlatai ugyanúgy megjelennek rajtuk, mint nagyobb vállalkozások hirdetései.

Legyen az Ön társasháza a következő, amelyik csatlakozik a Liftreklámhoz!

 

vissza >>
Kiszámolom
Kiszámolom
Szavazok